Regler & Villkor

Patpetrillo.com presenterar information på denna webbplats som endast är informativ. Du bör därför söka ytterligare vägledning och dubbelkolla informationen på andra webbplatser. Informationen på denna webbplats har samlats in från olika källor och kan komma att ändras.

Patpetrillo.com garanterar inte, noggrannheten, stavfelen eller faktafelen som kan finnas i vissa inlägg.  Vi ger inte heller någon garanti på information finns på webbplatser som patpetrillo.com länkar till. Vi har ingen kontroll över dessa webbplatser och kan inte påverka vad som presenteras där.

All information som finns på denna webbplats tillhandahålls “som den redan är”. Patpetrillo.com är inte ansvariga för informationen på denna webbplats och tar inte på sig någon som helst ansvar för vad läsarna av webbplatsen gör med denna information. Genom att använda denna webbplats accepterar du faktumet att informationen kan vara ofullständig, felaktig, föråldrad eller oförmögen att uppfylla dina krav.

Copyright

Alla material tillhör patpetrillo.com och obehörig kopiering är förbjuden. Obehörig användning av varumärket patpetrillo.com är förbjuden.