Sekretesspolicy

Denna sekretesspolicy förklarar reglerna för insamling och användning av för alla besökare av patpetrillo.com. Personuppgifter samlas endast in när det är absolut nödvändigt och detta görs i syfte att ge våra besökare den bästa servicen som vi bara kan.  

Patpetrillo.com har åtagit sig att följa denna sekretesspolicy, och följa alla lagar som måste följas i samband med att driva en hemsida. Vänligen läs denna policy noggrant eftersom den beskriver de typer av personuppgifter som vi samlar in samt hur dessa hanteras.

Genom att fortsätta använda våra tjänster (inklusive vår hemsida) samtycker du till insamling och användning av dina personuppgifter för de syften som anges i denna sekretesspolicy. Och dessa syften är att ge dig en bättre upplevelse på hemsidan, kunna kontakta dig med erbjudanden, gratis tips och kunna svara på dina frågor.

Vi förbehåller oss rätten att lägga till eller ändra denna policy när vi anser att detta är nödvändigt, utan att meddela något om detta. Läs därför vår sekretesspolicy regelbundet för att vara säker på att du att du har läst den senaste versionen och har förstått hur vi använder personlig information. Din fortsatta användning av denna webbplats innebär att du godkänner denna policy.